Treceți la conținutul principal

Concurs de mărţişoare

Azi, răsfoind nişte bloguri, am dat  peste Copii şi Mămici. Un blog frumos, în care trei prietene şi  mămici în acelaşi timp, îşi "petrec" timpul împreună împărtăşind despre experienţele cu copii lor, din preocupările lor de mame şi bucuriile trăite alături de pruncii lor.
Ei... şi pentru că vă propuneam zilele trecute să realizăm nişte mărţişoare vă aduc la cunoştinţă concursul pe care  mămicile vi-l propun. Acest concurs se adresează mamelor şi copiilor lor. Ca să vă puteţi înscrie trebuie să realizaţi un mărţişor împreună cu puiul vostru şi să vă faceţi nişte poze. Mai multe informaţii puteţi afla citind regulamentul concursului, pe care îl aveţi aici.
Aşa că puneţi-vă pe treabă şi succes! 

Distracţie plăcută!

Comentarii

  1. Multumim din suflet pentru frumoasele cuvinte si te asteptam sa te alaturi noua spre a te bucura de micutii vestitori de primavara ce se vor naste din maini micute de copii si din inspiratia mamicilor.
    Suntem convinse ca vei avea un martisor preferat sau o prietena de sustinut prin alegerea ta. Concursul va fi o incantare ce cu siguranta va chema primavara mai devreme!
    Multumim din suflet pentru gestul tau atat de nobil si atat de altruist! Cu mare drag, te imbratisam cu cele 12 manute ale noastre!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Albinuța - labirint

Inimioare, inimioare

Se apropie Valentine`s Day. Așa că vă propun două activități cu inimioare: una de trasare și una de gândire critică.   Spor la treabă! :)  

Focuri de artificii

Vă mai amintiţi când eraţi copii (unii mai mici, alţii mai mari) şi aţi văzut primul foc de artificii? Câte oa-uri şi ua-uri aţi spus atunci? Cum aşteptaţi să mai vină una şi încă una? Amintindu-mi de primul meu foc de artificiu, vă propun pictură pentru azi. Dar una mai aparte! O pictură realizată cu paiul. În fond e o joacă, una distractivă! Dacă de obicei  îi spui copilului când pictează :"Nu pune aşa multă apă!", tehnica de azi e una care necesită multă apă. Ai nevoie de: - un pai , - o coală de bloc de desen,   - o pesulă mai groasă, - acuarele ( nu neapărat tempera, deoarece aceasta are o consistenţă mai groasă ), -o pereche de plămâni buni :). Cu pensula înmuiată bine în apă se ia culoare şi apoi se face o bulină mică pe foaia de desen. Imediat ce ai pus culoarea pe foaie, se ia paiul şi se suflă exact deasupra patei de culoare. O să observi firişoare de apă colorată luând-o agale în toate direcţiile. Stropii mai mari poţi să-i urmăreşti cu paiul, suflând