Treceți la conținutul principal

De mărțișor

Anul trecut am urmat un curs de twisting (modelare de baloane). Am absolvit cursul respectiv :), dar de atunci imi doream să învăț să fac flori din baloane. Nu, nu modelate!
Ieri mi-am spus că ar fi cazul să mă pun pe treabă. Și uite ce a ieșit:





 Eu sunt foarte mândră de ce a ieșit! Mai ales că sunt primele de acest gen. Clar mai încape mult exercițiu, dar toate pe rând, nu? :))



O primăvară însorită vă doresc!


Comentarii

  1. Sunt frumoase. Îmi plac pentru că sunt originale, simple şi fără prea multe "zorzoane".Mulţumesc la fel! (pentru primăvara însorită!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac! :)

      Ștergere
    2. Si mie imi plac mult! Daca nu sunt prea indiscreta, unde ai facut cursul?

      Ștergere
    3. Cursul de twisting avansat l-am facut in Budapesta. Cat despre flori, e un experiment pe care l-am făcut după ce am văzut mai multe modele. Tehnica lor de realizare nu am invățat-o la curs. Am cam ”furat-o” așa cum furi o meserie. La curs făceam lucrari de genul celor pe care le poti vedea aici:http://www.faramedecopilarie.blogspot.com/2011/03/joaca-cu-baloanele.html

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Albinuța - labirint

Inimioare, inimioare

Se apropie Valentine`s Day. Așa că vă propun două activități cu inimioare: una de trasare și una de gândire critică.   Spor la treabă! :)  

Focuri de artificii

Vă mai amintiţi când eraţi copii (unii mai mici, alţii mai mari) şi aţi văzut primul foc de artificii? Câte oa-uri şi ua-uri aţi spus atunci? Cum aşteptaţi să mai vină una şi încă una? Amintindu-mi de primul meu foc de artificiu, vă propun pictură pentru azi. Dar una mai aparte! O pictură realizată cu paiul. În fond e o joacă, una distractivă! Dacă de obicei  îi spui copilului când pictează :"Nu pune aşa multă apă!", tehnica de azi e una care necesită multă apă. Ai nevoie de: - un pai , - o coală de bloc de desen,   - o pesulă mai groasă, - acuarele ( nu neapărat tempera, deoarece aceasta are o consistenţă mai groasă ), -o pereche de plămâni buni :). Cu pensula înmuiată bine în apă se ia culoare şi apoi se face o bulină mică pe foaia de desen. Imediat ce ai pus culoarea pe foaie, se ia paiul şi se suflă exact deasupra patei de culoare. O să observi firişoare de apă colorată luând-o agale în toate direcţiile. Stropii mai mari poţi să-i urmăreşti cu paiul, suflând