Treceți la conținutul principal

Proiecte de scrapbooking

Am fost rugată zilele trecute să realizez niște proiecte de scrapbooking pentru un nou magazin IPB în incinta Polus Center Cluj, magazin axat în special pe materiale pentru crafts, scrapbooking, decoupage, etc. Ideea era să realizez niște materiale care să fie expuse drept model în magazin la raftul de materiale pentru scrapbooking. Temele alese au fost: vara, baby, nunta, party. Am încercat să fac materiale cât mai diverse în scurtul timp pe care l-am avut la dispoziție (mai exact 2 nopți).
Iată ce a ieșit: :)

BABY - pentru tema Baby am creat un model de album, o felicitare Baby Boy și o pungă cadou Baby Boy.
 


     Idee album Baby -detaliu copertă 

 Idee album Baby -detaliu pagină

  Idee album Baby -detaliu pagină

      Idee album Baby -detaliu pagină

 Pungă cadou Baby Boy

Felicitare Baby Boy

NUNTĂ - pentru tema nuntă am realizat un model de plic pentru invitație, un model de invitație, un model de table card, un background pentru un tablou cu fotografii de la nuntă și un model de cutie pentru cadou (mărturii).


Model de cutie pentru cadou (mărturii)

 Model pentru table card

 Model invitație

 Model background tablou de nuntă

 Plic pentru invitație (detaliu)

 Plic pentru invitație (detaliu)

PARTY - Pentru tema party am mers pe ideea unei petreceride copii și am realizat un background pentru un tablou cu fotografii de la petrecere, un coif, o cutie de cadou și niște flori cu litere din numele copilului.



 Cutie cadou

 Cutie cadou (detaliu)

  Cutie cadou (detaliu)

 Background tablou Party

Flori cu litere din numele copilului

Coif Party

VARĂ - pentru tema aceasta am realizat un felinar (lampion), o felicitare, un semn de carte și un jurnal de vacanță.



 Semn de carte Summer Time

 Semn de carte Summer Time (detaliu)

 Lampion Summer (detaliu)

  Lampion Summer

 Jurnal Summer Fun

Jurnal Summer Fun (detaliu)

  Felicitare Summer Theme

Felicitare Summer Theme (detaliu)
 
Orice proiect de scrapbooking este foarte subiectiv și personal. Într-un astfel de proiect se regăsește o mare parte din personalitatea celui care îl realizează: sentimente, amintiri, trăiri, gusturi, etc. Sincer, prefer aceste produse chiar dacă nu sunt perfect realizate celor de linie, impersonale. De aceea chiar dacă din lipsă de timp aleg un produs de masă (o invitație sau pungă) nu mă pot abține să nu-i adaug și ceva personal, realizat de mine.
 
P.S. Mulțumesc Laurei pentru ajutorul acordat la final, când mai aveam de  retușat anumite detalii , iar deadline-ul bătea la ușă.




 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Albinuța - labirint

Inimioare, inimioare

Se apropie Valentine`s Day. Așa că vă propun două activități cu inimioare: una de trasare și una de gândire critică.   Spor la treabă! :)  

Focuri de artificii

Vă mai amintiţi când eraţi copii (unii mai mici, alţii mai mari) şi aţi văzut primul foc de artificii? Câte oa-uri şi ua-uri aţi spus atunci? Cum aşteptaţi să mai vină una şi încă una? Amintindu-mi de primul meu foc de artificiu, vă propun pictură pentru azi. Dar una mai aparte! O pictură realizată cu paiul. În fond e o joacă, una distractivă! Dacă de obicei  îi spui copilului când pictează :"Nu pune aşa multă apă!", tehnica de azi e una care necesită multă apă. Ai nevoie de: - un pai , - o coală de bloc de desen,   - o pesulă mai groasă, - acuarele ( nu neapărat tempera, deoarece aceasta are o consistenţă mai groasă ), -o pereche de plămâni buni :). Cu pensula înmuiată bine în apă se ia culoare şi apoi se face o bulină mică pe foaia de desen. Imediat ce ai pus culoarea pe foaie, se ia paiul şi se suflă exact deasupra patei de culoare. O să observi firişoare de apă colorată luând-o agale în toate direcţiile. Stropii mai mari poţi să-i urmăreşti cu paiul, suflând